23 maj 2017
18:30

BK Sport P 05 Svart

Referat: Hällbybrunns IF - BK Sport P 05 Svart

Ny dag, ny match och nya möjligheter. Denna gång mot Hällby ute på Gustavsborgsfältet. Vi bjöds på fint väder en skaplig plan och bra motstånd. Det var 13 laddade killar som slöt upp ute på fältet för match. Hällby som var obesegrat i serien såg också laddade och redo ut. Vi pratade innan matchen om att gå ut och ge järnet, låta bollen göra jobbet och inget gnäll.

Vi startar första halvlek i medvind och ska försöka utnyttja det. Första halvlek är jämn med några chanser för båda lagen men ingendera lyckas få in bollen över mållinjen och halvleken slutar mållös.

I andra halvek tar vi över lite till en början och en bit in på halvleken så sitter 1:an och av bara farten så gör vi även 2-0. Spelet jämnar sedan ut sig och Hällby får precis i slutet av halvleken en straff som Jakob så när räddar men den rullar retligt in i mål. När halvleken blåses av är ställeningen 1-2 i BK favör.

I pausvilan inför 3:e halvlek så trycker vi på att fortsätta kämpa och rulla boll så kommer målen att komma. Denna halvlek var det dags för medvind igen....men icke sa Nicke i Hällby är det sten, sax, påse som gäller och Hällby går vinnande ur den striden. Vi är dock det lite hetare laget i 3:e halvlek och får in ytterligare en boll i mål och slutresultatet skrivs till 1-3.

Tack till alla er grabbar som var med och spelade och verkligen bjöd upp till kamp och visade att ni ville vara med och kämpa om segerna denna dag. Det gjorde ni fantastiskt bra. Tack också till Hällby för en juste och bra match och som verkligen bjöd upp till kamp och snäppat upp sig flera steg sen senast vi möttes. Tack till domaren och tack till vår trogna publik som alltid är med och stöttar laget i vått och torrt.